Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Rasmus Arvad Christensen

Manchester United intensiverer nu jagten på at hente en midtbanespiller til klubben, mens Al-Ittihad nu er interesseret i endnu en Liverpool-spiller.
Article image
Tottenham overvejer nu at hente den engelske angriber, Eberechi Eze, som spiller i Crystal Palace efter klubbens forsøg på at hente Brennan Johnson, der spiller i Nottingham Forrest, er gået i stå. (Independent)


Manchester United vil købe en midtbanespiller inden transfervinduet lukker, og det er stadig Fiorentinas marokkanske landsholdsspiller, Sofyan Amrabat, som er klubbens primære mål. (Mirror)

Den italienske klub, Fiorentina, har dog afvist Uniteds lejetilbud på Amrabat, hvor klubben tilbød omkring 14,7 millioner kroner for midtbanespilleren. Fiorentina vil dog overveje et tilbud, hvis der er en købsforpligtelse med i aftalen. (Mail)

Manchester United er også interesseret i andre midtbanespillere. Klubben har også kontaktet Tottenham med henblik på en aftale med danske Pierre-Emile Højbjerg. (Sky Sports)

Nottingham Forrest er tæt på en aftale med Chelsea omkring at hente klubbens 22-årige englænder, Callum Hudson-Odoi. (Guardian)

Wolverhampton har afgivet et bud på omkring 186 millioner kroner på den 19-årige franske midtbanespiller, Habib Diarra, som er på kontrakt i Strasbourg. Wolves har endnu ikke modtaget noget svar fra Ligue 1-klubben. (L’Equipe)

Al-Ittihad er nu interesseret i en ny Liverpool-spiller. Klubben har angiveligt forhørt sig hos den 24-årige franske forsvarsspiller, Ibrahima Konate, i forhold til et potentielt skifte til den saudiarabiske klub. (RMC Sport)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik