Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Manchester United afvist: Liverpool spøger i kulissen

Fiorentina holder stand i forhold til Sofyan Amrabat, hvilket til syneladende har genåbnet døren for Liverpool.
Det står tilsyneladende højt på Erik ten Hags prioriteringsliste at forstærke Manchester United-truppen med en defensiv midtbanespiller denne sommer, og det er tilsyneladende en gammel kending, der står højest på Manchester United-managerens ønskeliste.

Der er tale om Fiorentina-dynamoen Sofyan Amrabat, som Ten Hag havde under sine vinger, da han stod i spidsen for hollandske Utrecht.

Den 27-årige marokkaner gjorde en god figur under VM-slutrunden i Qatar, og han har slået sit navn fast som en 6’er i absolut topklasse.

Fiorentina forlanger ifølge Metro 260 millioner kroner for Amrabat, men Manchester United har andre planer.

”The Red Devils” foretrækker efter sigende en lejeaftale med marokkaneren, men disse planer er ifølge den engelske avis skudt i sænk af Serie A-klubben.

Den italienske transferjournalist Gianluca di Marzio rapporterer, at Fiorentina har afvist Manchester Uniteds lejetilbud – og alle andre tilbud om at leje midtbanedynamoen.

Galatasaray har ifølge Di Marzio også henvendt sig til Amrabat.

TEAMtalk mener at vide, at Liverpool også har udvist interesse for Amrabat, og mediet rapporterer ydermere, at Anfield-klubben – med Manchester Uniteds seneste afvisning – igen er inde i billedet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER