Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Avis: Dortmund har forhørt sig om dansk landsholdsangriber

Borussia Dortmund skulle angiveligt have et godt øje til Yussuf Poulsen, og har nu forhørt sig om muligheden for at hente den 29-årige dansker.
Den danske landsholdsangriber, Yussuf Poulsen, har blot et enkelt år tilbage af sin kontrakt med tyske RB Leipzig, som han har tilbragt de seneste ti år hos.

De seneste par sæsoner har danskeren dog døjet med skader, hvilket også har resulteret i, at Poulsen i store perioder har været henvist til bænken. Nu forlyder det dog, at en Bundesliga-konkurrent skulle være interesseret i den 29-årige landsholdsangriber.

Ifølge den tyske avis, Leipziger Volkszeitung, skulle Borussia Dortmund have forhørt sig om muligheden for at hente Yussuf Poulsen til klubben.

Avisen skriver yderligere også, at danskeren angiveligt ikke skulle have interesse i et skifte væk fra Leipzig, da han har intentioner om at forblive loyal overfor klubben ved at forlænge hans nuværende kontrakt.

Yussuf Poulsen kom til RB Leipzig i sommeren 2013, og har dermed været med fra starten af klubbens rejse mod toppen af Bundesligaen. Danskeren er noteret for 361 kampe for klubben, hvor det er blevet til 85 mål samt 63 oplæg.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER