Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Daniel Ehmsen

En kæmpe stjerne kan vende tilbage til Premier League, Brentford har sat en pris på Ivan Toney, og så skal de sidste handler på plads inden transfervinduet lukker. Læs om alt dette og meget mere i dagens udgave af de engelske rygter.
Article image
Crystal Palace pønser på at lave en overraskende transfer ved at hente Eden Hazard tilbage til London på en fri transfer. (Football Transfers)


Brentford har sat et prisskilt på Ivan Toney på 695 millioner kroner. Englænderen tiltrækker sig interesse for blandt andre Tottenham og Arsenal. (Times)

Arsenal er tæt på at kunne sende Kieran Tierney på leje i Real Sociedad for denne sæson. (Athletic)

Manchester United nærmer sig en aftale med Jonny Evans, som vil binde midterforsvareren til Old Trafford for denne sæson. (Telegraph)

Fulham har sendt en forespørgsel til Tottenham, da de er interesseret i at hente Eric Dier. (Sky Sports)

Manchester City forventes at komme med et andet bud på Matheus Nunes fra Wolverhampton efter, at deres første bud på 408 millioner kroner blev afvist. (Telegraph)


Sofyan Amrabat var udeladt fra Fiorentinas trup, der i går spillede Conference League-kamp, da marokkaneren er fast besluttet på at skulle skifte til Premier League, hvor Manchester United og Liverpool er blevet nævnt som interesserede. (Sky Sports)

Sheffield United vil forsøge at leje de to Manchester City-spillere Tommy Doyle og James McAtee mod slutningen af transfervinduet. (Sheffield Star)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik