Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Torsdagens engelske rygter

Manchester City jagter en ny offensiv midtbanespiller, og har kig på flere emner i Premier League. Derudover kæmper Chelsea fortsat med at skille sig af med Romelu Lukaku. Få torsdagens engelske rygter herunder.
Manchester City kigger på muligheden for at hente Wolves’ 24-årige portugisiske midtbanespiller Mathias Nunes. (Athletic)

Det forekommer dog usandsynligt, at Wolves vil sælge Nunes, som er en af de bærende kræfter på holdet, så tæt på deadline dag. Det vil kun være et meget attraktivt bud fra City, som vil få Wolves til at overveje et salg. (Express & Star)

City har desuden også rettet opmærksomheden imod den 25-årige Crystal Palace-profil Eberechi Eze. De nye midtbaneemner hos ”The Cityzens” er opstået efter, at de har droppet interessen i West Hams Lucas Paqueta. (Times)

Tottenham forbereder et bud på 22-årige Brennan Johnson fra Nottingham Forest. Den walisiske kantspiller er værdisat til 436 millioner kroner, men Tottenham overvejer tilsyneladende også at inkludere spillere i en potentiel handel. (Mail)

Chelsea vil opfordre Romelu Lukaku til at acceptere et tilbud fra Saudi-Arabien, hvis en aftale med en europæisk klub ikke kan falde på plads. (Talksport)

Juventus er en af de klubber, som fortsat har kig på 30-årige Lukaku, og italienerne er klar til at betale 305 millioner kroner for ham. Et køb af den belgiske angriber vil dog kræve, at Juventus sælger deres 23-årige serbiske angriber Dusan Vlahovic for cirka 436 millioner kroner. (Standard)

Brentford har afsendt et forbedret bud til Fiorentina på deres 21-årige spanske kantspiller Nico Gonzalez, men hverken klubben eller spilleren er interesseret i at forhandle. (Football Italia)

Sheffield United nærmer sig et køb af Aston Villas 21-årige angriber Cameron Archer, og købssummen skulle være omkring 161 millioner kroner. (Guardian)

Manchester Uniteds 20-årige spanske forsvarsspiller Alvaro Fernandez kan være på vej væk. Både Burnley og Granada er interesseret i ham. (Mirror)

Evertons dialog med Southampton omkring en tilgang af deres 27-årige skotske angriber Che Adams står i øjeblikket stille. ”The Toffees” har også haft kig på den 27-årige Troyes-angriber Mama Balde, men her skulle deres interesse være blevet tilbagetrukket igen. (Liverpool Echo)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER