Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Onsdagens internationale rygter

Her følger onsdagens internationale rygter.
Liverpool har fået afvist et bud på 223 millioner kroner for Fluminenses 22-årige brasilianske midtbanespiller, Andre, da de er tilbageholdende med at sælge deres spiller før slutningen på deres liga-sæson i december. (ESPN)

West Ham har ikke givet op på deres kamp om at hente Ajax Amsterdams, Mohammed Kudus, efter at deres åbningsbud på den 23-årige ghanesiske midtbanespiller blev afvist. (Sky Sports)

Fiorentina har givet deres 27-årige marokkanske midtbanespiller, Sofyan Amrabat, indtil fredag om at beslutte, hvorvidt han vil blive i klubben trods interesse fra Liverpool, Manchester United og Atletico Madrid. (Corriere dello Sport)

Liverpool-transfermålet, Ryan Gravenberch, star over for en uvis fremtid i Bayern Munchen, da Bundesliga-mestrene overvejer at sælge den 21-årige hollandske midtbanespiller. (The Athletic)

Arsenal har gjort det tydeligt for Saudiarabiske klubejere og Real Madrid, at deres 25-årige brasilianske forsvarsspiller, Gabriel, ikke er til salg. (Mirror)

AS Romas træner, Lina Souloukou er fløjet til London, hvilket skubber til rygterne om en transfer, der sender Lukaku videre igen på en låneaftale fra Chelsea. (Tuttomercatoweb)

Manchester United overvejer at hente Fenerbahces tyrkiske målmand, Altay Baynidir – den 25-årige målmand har en frikøbsklausul på 36 millioner kroner. (Mail)

Flere Premier League-klubber overværer Ansu Fatis situation i FC Barcelona, da klubben forbereder samtaler med agenten, Jorge Mendes, over den 20-åriges fremtid klubben. (Sport)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER