Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Brasiliansk fodboldpræsident: Ancelotti bliver brasiliansk landstræner

Den brasilianske fodboldpræsident, Ednaldo Rodrigues, er ikke i tvivl om, at den nuværende træner for Real Madrid, Carlo Ancelotti, bliver ny mand i spidsen for det brasilianske landshold.
Der har længe været vedvarende rygter om fremtiden for den legendariske italienske fodboldtræner, Carlo Ancelotti, som i øjeblikket står i spidsen for Real Madrid.

Der har specielt været en del rygter om, at det brasilianske fodboldforbund var meget interesseret i at få Ancelotti til at stå i spidsen for ”Seleção”, når italienerens kontrakt med Real Madrid udløber i sommeren 2024.

Ancelotti har selv konsekvent forpligtet sig til den spanske storklub og udtalt, at hans fokus er på Real Madrid. Men hvis man spørger præsidenten for det brasilianske fodboldforbund, Ednaldo Rodrigues, så er han ikke i tvivl om, hvorvidt Ancelotti bliver brasiliansk landstræner eller ej:

”Er Ancelotti en drøm eller er det en realitet? For os er det en realitet.” siger Ednaldo Rodrigues ifølge den spanske avis, Marca, i forbindelse med et pressemøde med det brasilianske landshold.

Den brasilianske fodboldpræsident har desuden tidligere været ude og sige, at Carlo Ancelotti vil stå i spidsen for Brasilien under Copa América, der bliver spillet i juni 2024.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER