Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Liverpools Plan C

Jürgen Klopp har brug for midtbaneforstærkninger, og foreløbig har han fået to lange næser, men nu ser det ud til at lysne.
Liverpools sommerjagt på en defensiv midtbanespiller har været brolagt med udfordringer, og det skal tilskrives Chelsea, som har snuppet en midtbanespiller – snart to – for næsen af Liverpool.

Det så ud til, at Moises Caicedo var på vej til Anfield, men transferhistoriens hovedperson ønskede i stedet at sætte kursen mod Stamford Bridge.

”The Blues” endte da også med at løbe afsted med det 21-årige stortalent, som efter sigende kostede i omegnen af en milliard kroner.

Jürgen Klopps Plan B var tilsyneladende Southamptons midtbanetalent Roméo Lavia, som nu ser ud til at følge i Caicedos fodspor.

Daily Star mener dog at vide, at Liverpools Plan C snart kan blive en realitet for ”The Reds”, selvom der også er konkurrence om ham – dog ikke fra Chelsea.

Der er tale om PSV Eindhoven-profilen Ibrahim Sangaré, som efter sigende også står på ønskelisten hos Paris Saint-Germain og Bayern München.

Den 25-årige ivorianer bliver sammenlignet med Premier League-sværvægtere såsom Yaya Touré og Michael Essien, hvorfor han også bliver spået en fremtid på den allerhøjeste fodboldhylde.

Sangaré har ganske vist ikke samme offensive gennembrudskraft som Fabinho, men hans defensive kvaliteter kan der ikke sættes en finger på, hvilket der blev sat en tyk streg under i den forgangne Æresdivisionssæson.

Mens Paris Saint-Germain og Bayern München efter sigende kun cirkulerer omkring Sangaré, så har der også været konkret interesse fra Premier League-klubben Nottingham Forest.

”Tricky Trees” havde dog ifølge Daily Star ikke held med deres andet bud på 187 millioner kroner, som blev afvist af PSV Eindhoven, der efter sigende forlanger, at Sangarés frikøbsklausul på 279 millioner kroner skal indløses i forbindelse med et salg.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER