Noah Mørch Rysager

Søndagens engelske rygter

Kampen mellem Liverpool og Chelsea om flere midtbanespillere er ikke afgjort endnu. Læs om dette og meget mere nedenfor.
Chelsea er tæt på at lukke en aftale for Brighton-midtbanespiller Moises Caicedo i en handel værd 994 millioner kroner. (Sunday Telegraph)

Aftalen mellem Chelsea og Caicedo omfatter en otteårig lang kontrakt indtil 2032 plus en option på et år yderligere. (Fabrizio Romano)

Liverpool ser også ud til at tabe kapløbet om Southampton-spiller Romeo Lavia til Chelsea i en handel i omegnen af 475 millioner kroner. (Mail)

Liverpool-ejer, John Henry, kommer til at være til stede på stadion i sæsonåbneren, hvor Chelsea tager imod Liverpool. Det kan lede til anspændt stemning efter transfersagaen mellem Liverpool og Chelsea. (Sunday Mirror)

Manchester United-forsvarsspiller Harry Maguire har endnu ikke accepteret de personlige detaljer forud for et skifte til West Ham. (Sun)

Manchester City-manager, Pep Guardiola, har gjort det til hans topprioritet at hente West Ham-midtbanespiller Lucas Paqueta, efter Kevin de Bruyne pådrog sig en skade i fredagens 3-0 sejr over Burnley. (Talksport)

Tottenham vil slå sin egen transferrekord for at hente en topangriber efter salget af Harry Kane. (Football Insider)

Everton forbliver i forhandlinger om en kontraktforlængelse til Alex Iwobi, der kun har et år tilbage af sin nuværende kontrakt. (Liverpool Echo)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER