Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

Romano: LFC hijacker Chelsea-emne og henter tovejsspiller til PL-rekordpris

Fabrizio Romano skriver her til aften, at Moisés Caicedo snart kan kalde sig Liverpool-spiller, og at "The Reds" lander midtbanespilleren til PL-rekordpris.
Der har været godt gang i Moisés Caicedo-rygterne.

Ecuadorianeren var i lang tid kædet sammen med et skifte til Chelsea, men det bliver med al sandsynlighed ikke til noget.

Romano skriver her til aften, at Liverpool har booket lægetjek til den tidligere Independiente del Valle-spiller for at sikre handlen så hurtigt som muligt.

Romano udtaler i en Instagram-video:

- Sen aften-opdatering til mine følgere. Liverpool har lige sendt et officielt bud i aften, meget sent, til Brighton på Moisés Caicedo, og Brighton er indstillede på at acceptere 110 millioner pund (945 millioner kroner, red.), totalpris. Det er også transferrekord i England. Nu ser handlen ser ud til at blive til noget.

Romano lød efterfølgende betaget, da han fortalte om handlen i en Instagram live-video.

- Det er en af de vildeste handler, jeg længe har set. Hvilken historie. Caicedo og Kane. Det bliver en stor fredag.

- Caicedo er en af de vildeste historier, jeg har oplevet. Det var utroligt.

- Brighton sagde, der ville være deadline på Caicedo fredag. De ventede på bud i nat. Der var en deadline. Chelsea bød 100 millioner pund. Liverpool bød 110. Største handel i engelsk fodbold.

- Efter deadline accepterede Brighton Liverpools bud. Så dernæst forberedte Liverpool og Brighton kontrakt og officielle papirer. Jeg kan garantere, at Liverpool og Brighton forbereder dokumenterne med advokaterne og planlægger lægetjek fredag.

- Der er ikke noget here we go, men Liverpool håber at underskrive alle kontrakter i morgen tidlig. Det bliver Caicedo-dag i morgen.

- Når der er så stort et hijack, hvor Liverpool stjæler en spiller fra Chelsea, er det en kæmpe historie.

På Twitter skriver den italienske transferguru:

- 2.29 engelsk tid (3.29 dansk tid, red.), og Liverpool forbereder nu alle Moisés Caicedo-papirerne, så handlen går igennem hurtigt for at undgå overraskelser senere i dag. Liverpool vil sikre spilleren med det samme.

- Liverpool er i gang med at booke lægetjek, mens Klopp planlægger at tale med Moisés som sidste step i aftalen.

Der har længe været snak i medierne om, at Liverpool har tøvet med at hente midtbanespillere til klubben i de sidste to transfervinduer - januar 2023 og sommeren 2022.

Det har "The Reds" allerede lavet om på denne sommer.

Liverpool har nemlig hentet Dominik Szoboszlai og Alexis Mac Allister til midtbanen i dette vindue, efter Fabinho og Jordan Henderson er taget til saudiarabisk fodbold.

Også James Milner er fortid i klubben, selvom han i sidste sæson kun spillede mere end 45 minutter i 7 ud af 31 PL-kampe.

Alexander Arnold har spillet på midtbanen i en del forberedelseskampe for Liverpool denne sommer og ventes at kunne bruges på midten af banen i den nye sæson, hvis der er brug for det.

Moisés Caicedo kommer med al sandsynlighed til at udgøre tremandsmidtbanen for Liverpool sammen med Szoboszlai og Mac Allister.

Caicedo har spillet 53 kampe for Brighton, hvor det er blevet til 2 mål og 3 oplæg.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER