Fodbold nyheder

Florentino Pérez beder Mbappé om en gestus

Af Kent Christensen

Den franske avis, L'Equipe, skriver, at Real Madrid ønsker, at Kylian Mbappé offentligt udtrykker sit ønske om at forlade Paris Saint-Germain.
Article image
Ritzau-Scanpix
Kylian Mbappé har længe været rygtet væk fra den franske hovedstadsklub, Paris Saint-Germain. Det er nærmest blevet en fast tradition, at den unge franskmand hver sommer bliver sat i forbindelse med et skifte til Real Madrid - det er dog ikke sket endnu, på trods af, at tingene for alvor spidser til.

Transfer-sagaen er langt fra ovre, og meget tyder på, at Real Madrid og deres præsident, Florentino Pérez, er ved at løbe tør for tålmodighed. Det sker tit, at Real Madrid ikke handler med en spiller, der er under en fast kontrakt med en anden klub, før de til sidst offentligt siger, at de ønsker at forlade.

Ifølge den franske avis, L'Equipe, så har Florentino Pérez ladet Mbappé vide, at han gerne ser franskmanden komme med en tydelig gestus, der fortæller, at han vil forlade den franske hovedstadsklub. Kylian Mbappé vender tilbage til træning i Paris i dag, men dog uden resten af førsteholdstruppen, da de træner adskilt, hvilket også må pege pilen i retningen af et snarligt skifte for den franske stjernespiller.

Mere om Kylian Mbappé

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik