Fodbold nyheder

PC åbner op for at FCK kan hente Kasper Schmeichel

Af Daniel Ehmsen

Det er endnu ikke udelukket, at den danske landsholdsmålmand ender hos de forsvarende danske mestre.
Article image
Ritzau-Scanpix
Der har de seneste uger været forlydender om, at den 36-årige danske målmand Kasper Schmeichel muligvis kan være på vej tilbage til dansk fodbold. Her har både Brøndby og FCK været nævnt som en mulig ny arbejdsgiver.


Hvis Schmeichel skal tilbage til Danmark for at spille fodbold, så er FCK formentlig stedet det bliver. F.C. Københavns sportsdirektør, Peter “PC” Christiansen udelukker bestemt ikke en retur for den erfarne målmand.

Da Mette Cornelius fra Discovery spurgte PC om FCK skal hente flere spillere denne sommer, og om Kasper Schmeichel bliver en af dem, så svarede sportsdirektøren med et smil på læben følgende:

- Ja, potentielt så er der mange spillere der kan blive en af dem, så det kan han vel også. Det kræver jo, at der er nogen der kommer og lægger rigtig mange penge for vores målmand i første omgang, så må vi se derefter.

Det er dog blot få dage siden, at vi her på Indkast.dk skrev om, at Kasper Schmeichel havde påbegyndt konkrete forhandlinger med Premier League-klubben Nottingham Forest. Hvis du endnu ikke har læst om dette, så kan du gøre det her.


Mere om Kasper Schmeichel

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik