Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Medie: Dette er Liverpools drømmescenarie

Planen gør, at de får travlt på ledelsesgangene i Liverpool de kommende uger.
Ifølge Melissa Reddy fra Sky Sports, så har Liverpool en klar plan for, hvordan de gerne vil have den resterende del af transfervinduet til at forløbe. De vil nemlig gerne forstærke holdet med yderligere tre profiler.

Melissa Reddy mener endda at vide, at det er to midtbanespillere, hvor minimum den ene skal være en rendyrket defensiv midtbanemand og så skal den sidste være en midterforsvar. Udover Southampton-spilleren Romeo Lavia, som Liverpool længe har været sat i forbindelse med, så var hun også en af de første, som kunne fortælle, at Liverpool har et andet konkret navn i spil til midtbanen.

Den brasilianske midtbanespiller André, der til dagligt spiller i Fluminense, skulle ifølge Reddy være helt solgt over muligheden for at få Anfield som hjemmebane. Efterfølgende er Melissa Reddy blevet bakket op af flere medier, heriblandt ESPN, som mener, at Liverpool har budt på den 22-årige midtbanemand.

Liverpool skulle angiveligt have budt på en vaskeægte drømmespiller på den defensive midtbane. Det kan du læse mere om her

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER