Fodbold nyheder

Xavi vil have ham:
Barcelona er meget tæt på at hente Manchester City-stjerne

Af Daniel Ehmsen

Xavi er stor fan af spilleren, og presser hårdt på for at en handel kan komme i hus.
Article image
Ritzau-Scanpix
For halvandet år siden, så var João Cancelo en af de første og vigtigste spillere for Pep Guardiola. På daværende tidspunkt blev han for mange betegnet som en af verdens bedste backs. Siden da er der sket meget for den nu 28-årige Cancelo, som først kom i unåde hos Guardiola og sidenhen udlejet til Bayern München.


Efter en sæson i det tyske i fjord, så er João Cancelo vendt tilbage til Manchester, for at være en del af Manchester Citys opstart. Det bliver dog formentlig et kort visit tilbage i Manchester, da Pep Guardiola ikke har Cancelo med i sine planer, og derfor ønsker at sælge ham.

Samtidig står den spanske storklub FC Barcelona med deres træner, Xavi, og ser meget interesseret med fra sidelinjen. Xavi er nemlig stor beundrer af Cancelo, og han vil meget gerne have portugiseren til Spanien. Faktisk har de allerede haft kontakt med hans repræsentanter og forhandlet de personlige vilkår på plads. Det er meldingen fra Fabrizio Romano.

Romano mener derfor, at det eneste der mangler for at et skifte kan blive gennemført er, at de to klubber skal blive enige om prisen på Cancelo, og derefter lave en aftale om hvordan aftalens struktur skal være.


Mere om João Cancelo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik