Fodbold nyheder

Efter Højlund:
De næste punkter på Uniteds dagsorden

Af Daniel Fisker

Manchester United har tilsyneladende udpeget to defensive forstærkninger, når Rasmus Højlund er præsenteret på Old Trafford.
Article image
Der er ikke meget, der tyder på, at Manchester United kommer til slippe transfergassen, når købet af den danske landsholdsangriber Rasmus Højlund er en realitet. I hvert fald rapporterer Daily Star – via Daily Express – at ”The Red Devils” har indstillet sigtekornet på to defensive forstærkninger.


Selvom Erik ten Hag foreløbig fokuserer på at færdiggøre købet af Rasmus Højlund, så er de to midtstoppere Jarrad Branthwaite og Jean-Clair Todibo blevet udpeget som potentielle, defensive forstærkninger senere i transfervinduet.

Branthwaite fik sin fodboldopdragelse i Carlisle United, hvor han blev købt af Everton. I den forgangne sæson var han udlejet til hollandske PSV Eindhoven, og her fik han et decideret gennembrud – og blev fast mand på det engelske U21-landshold.

I januar-transfervinduet afviste Everton efter sigende et bud på 130 millioner kroner for 21-årige Branthwaite.

Franske Todibo har spillet for OGC Nice siden 2021. Den 23-årige midtstopper har spillet mere end 100 kampe for Ligue 1-klubben, og han var efter sigende repræsenteret på Manchester Uniteds ønskeliste allerede i 2019, hvor han slog sine folder i FC Barcelona.

Manchester United fik dog ikke fingrene i Todibo fire år siden – efter sigende fordi Barca insisterede på en tilbagekøbsklausul. Nu forlanger Nice, som i sin tid betalte knap 65 millioner kroner for Todibo, 225 millioner kroner for deres forsvarsjuvel.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik