Fodbold nyheder

Erik ten Hag med klar plan:
Det skal Manchester United resten af transfervinduet

Af Daniel Ehmsen

Manchester United har lavet en klar plan for, hvilke spillere der skal ind og ud af Old Trafford denne sommer.
Article image
Der er masser af aktivitet i den engelske storklub Manchester United. Erik ten Hag og kompagni har lagt en plan for, hvad der skal ske i den resterende del af transfervinduet. I den første, og for mange vigtigste, del af planen, så skal der hentes en ny angriber til holdet. Her bliver det meget spændende fra et dansk synspunkt. Det har i lang tid været kendt, at danske Rasmus Højlund står øverst på ønskelisten i Manchester United.


Samtidig med at Manchester United forsøger at hente Højlund, så skal noget af dødvandet udskilles. Her er der blandt andet tale om de to midtbanespillere Fred og Donny van de Beek. Sky Sports melder, at Fred allerede er blevet enig med den tyrkiske klub Galatasaray, men at de to klubber endnu ikke er nået til enighed om prisen.

Van de Beek og Manchester United er i øjeblikket i forhandlinger med Real Sociedad om en lejeaftale om hollænderen. Der vil formentlig blive inkluderet en købsoption i handelen. Det er mediet Noticias de Gipuzkoa, der melder dette, og de er efterfølgende blevet bakket op af Fabrizio Romano.

Når de to spillere forhåbentlig har forladt Old Trafford, så melder adskillige medier såsom Athletic, Sky Sports og Football Daily, at Manchester Uniteds fokus vil blive rettet mod Sofyan Amrabat fra Fiorentina.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik