Fodbold nyheder

Stjerne kan frit vælge mellem to af verdens bedste fodboldklubber

Af Daniel Ehmsen

Den franske landsholdsspiller Ousmane Dembelé er havnet i en meget gunstig position.
Article image
Ritzau-Scanpix
Det har nok overrasket mange i Barcelona, da den spanske storklub modtog en henvendelse fra PSG, hvor den franske storklub oplyser Barcelona om, at de gerne vil indløse den frikøbsklausul, den franske stjerne Ousmane Dembelé har i sin kontrakt. Det er de to medier RMC Sport og Foot Mercato, der var først med historien, og senere er de blevet bakket op af flere andre medier.


Frikøbsklausulen lyder på 50 millioner euro - svarende til 373 millioner kroner. Klausulen er kun gældende til og med den 31. juli. Herefter vil den stige til det dobbelte, og derfor vil en handel formentlig ske hurtigt, hvis det bliver en realitet.

Da der er en frikøbsklausul i Dembelés kontrakt, så har Barcelona ikke mulighed for at afvise tilbuddet fra PSG. Det efterlader dermed kortene på Dembelés bord. Det er den franske stjerne, der kan vælge at takke ja eller nej til tilbuddet fra den franske storklub. Fabrizio Romano melder, at Barcelona vil forsøge at overtale den 24-årige kantspiller til at blive i Barcelona ved at tilbyde ham en ny forbedret kontrakt.


Mere om Ousmane Dembélé

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik