Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Medie: Harry Kane har spillet sin sidste kamp for Tottenham

Den engelske stjerne er tæt på at forlade Premier League.
Harry Kane har i længere tid været sat i forbindelse med et skifte væk fra Tottenham Hotspurs. Tidligere på sommeren var det i særdeleshed Manchester United, der blev sat i forbindelse med den engelske landsholdsanfører. Det seneste stykke tid er det så den tyske storklub Bayern München, der har intensiveret interessen i Kane.

Ifølge Christian Falk fra Bild, så er en handel mellem Bayern München og Tottenham nært forestående. Ledelsen hos de tyske mestre har talt meget åbenmundet om Harry Kane, og nu ser det ud til, at de snart kan præsentere deres drømmespiller. Falk skriver, at Harry meget vel kan have spillet sin sidste kamp for Tottenham.

Ifølge Falk’s oplysninger, så skal aftalen mellem de to klubber lukkes i London i morgen, hvor Bayern München sender flere folk fra topledelsen til et møde med Daniel Levy. Levy har fornyligt fået en klar besked fra Joe Lewis, der er ejer af Tottenham. Enten skal Kane forlænge sin kontrakt med Tottenham og ellers skal han sælges denne sommer.

Meget tyder derfor på, at der skal findes en løsning på mødet mellem Bayern og Tottenham i morgen. Christian Falk har også opsnappet en pris, han mener, at Levy er klar til at sælge Harry Kane for. Prisen skulle lyde på omkring 100 millioner pund - svarende til 869 millioner danske kroner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER