Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

Braithwaite har forladt træningslejr uanmeldt

Martin Braithwaite har uanmeldt forladt Espanyols træningslejr, da han gerne vil skifte til en ny klub. Danskeren vil ikke spille i den næstbedste spanske række.
Espanyol rykkede i sidste sæson ned på dramatisk vis, og da man mødte FC Barcelona på hjemmebane og tabte i slutningen af sæsonen, medførte det en baneinvasion af klubbens ultras.

Her var det tydeligt, at dels ville man ikke se Barca fejre mesterskabet, og dels var man irriteret over den sæson, man havde haft.

Espanyol har formentlig brændt sit lys i begge ender i Braithwaites øjne. Man er rykket ned, er i finanskrise, er i resultatkrise og er i bysbørnene FC Barcelonas skygge.

Det spanske medie Relevo skriver, at den tidligere Esbjerg-spiller ikke længere vil være Espanyol-spiller.

Han har således forladt klubbens træningslejr i Marbella, da han først og fremmest ikke vil spille i den næstbedste spanske række.

Den tidligere Esbjerg-spiller er bange for at miste sin landsholdsplads, hvis ikke han spiller på et højere niveau end Segunda Division.

Bestyrelsen i Espanyol har formentlig fået en tudse i halsen, da det ifølge det spanske medie var uventet, at han så spontant meddelte, at han ville væk.

Der er snak om, at Braithwaite er så kort for hovedet over situationen, at han overvejer at indstille karrieren.

BT skriver, at Espanyol kræver 55 millioner kroner for et salg af danskeren.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER