Fodbold nyheder

Efter vildt statement:
Her er status på Kylian Mbappé

Af Daniel Ehmsen

Et stort drama om den franske verdensstjerne udspiller sig netop nu.
Article image
En stor bombe blev i går aftes smidt, da det kom frem, at PSG har valgt, at Mbappé ikke skal rejse med resten af holdet, når de tager til Japan for at forberede sig til den kommende sæson. Situationen om Mbappé har længe været usikker, da hans nuværende kontrakt udløber om under et år.


PSG havde ifølge flere kilder sat en deadline for Mbappé den 15. juli i år. Inden denne dato skulle den franske stjerne have givet til kende, om han ønsker at forlænge sin kontrakt med PSG eller forlade den franske storklub denne sommer. Ifølge anerkendte journalister som Ben Jacobs og Fabrizio Romano, så har Mabappé endnu ikke givet sin beslutning til kende og derfor overskredet deadlinen.

Derudover melder selvsamme journalister, at flere og flere fra klubben har den opfattelse, at Kylian Mbappé allerede har indgået en aftale om at skifte til Real Madrid på en fri transfer i sommeren 2024, hvilket vil betyde, at PSG ikke får en rød reje for verdensstjernen. Der er tværtimod en bonus i franskmandens kontrakt, der betyder, at han vil få en stor bonus, hvis han bliver i PSG sæsonen ud. Mbappé har ellers udtalt i flere interviews, at han ikke vil forlade PSG gratis, og derfor føler ledelsen i PSG sig forrådt af stjernen.

Ikke overraskende har det saudiarabiske marked fulgt med i sagaen omkring Mbappé meget tæt, og nu skulle de være klar til at gøre alt hvad der står i deres magt for at sikre, at den franske stjerne ender i landet fra Mellemøsten. Ben Jacobs skriver sågar, at de er villige til hente Mbappé selvom det kun bliver for én sæson, før han skifter til Real Madrid. Det er den saudiarabiske regering, der forsøger at hente Kylian Mbappé til Al-Hilal.


Mere om Kylian Mbappé

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik