Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Louis Andersen

Ronaldo: Om et par år eller tre vil denne liga være en af de vigtigste ligaer i verden

Cristiano Ronaldo er meget overbevist om, at flere superstjerner vil skifte til den saudiarabiske liga.
På det seneste er flere topspillere enten skiftet eller blevet rygtet til den saudiarabiske liga, og det er Cristiano Ronaldos fortjeneste, i hvert fald hvis det står til portugiseren selv, som tager æren for, at flere har fået øje på muligheden for en karriere i Saudi-Arabien:

- Jeg vidste, at mit skifte til Saudi-Arabien ville åbne en dør, og jeg tog ikke fejl. Jeg er sikker på, at om et par år eller tre vil denne liga være en af de vigtigste ligaer i verden.

Den seneste stjerne som har taget turen til Saudi-Arabien er Karim Benzema, og Ronaldo håber og tror at flere vil komme til:

- Karim har allerede forladt Europa, og jeg er 1000 procent sikker på, at mange andre spillere vil gøre det. Jeg håber, at alle stjernerne kommer til Saudi-Arabien, der er ikke noget problem med ligaen. Det, vi ønsker, er konkurrence, siger Cristiano Ronaldo ifølge Goal.com.

Karim Benzema har valgt at skifte til Al-Ittihad, mens både N'Golo Kante og Wilfried Zaha også bliver sat i forbindelse med et sommerskifte til Saudi-Arabien.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER