Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Louis Andersen

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Arsenal vil intensivere deres jagt på Declan Rice i håbet om, at han vil kunne slutte sig til resten af truppen forud for pre-season. (Telegraph)


West Ham er ivrige efter at hente Fulhams defensive midtbanespiller Joao Palhinha, som erstatning til Declan Rice. Hvis det ikke skulle lykkes at hente Palhinha, står Kalvin Phillips og James Ward-Prowse næstøverst på ønskesedlen. (Mail)

Chelsea vil også prøve at hente Rice, samt Moises Caicedo. (90 min.)

Mateo Kovacic har aftalt personlige vilkår med Manchester City. (Fabrizio Romano)

Newcastle kigger på Tyler Adams fra Leeds, samt Harvey Barnes og James Maddison fra Leicester. (Telegraph)

Maddison er et prioriteret mål for Tottenhams nye manager Ange Postecoglou, men de skal betale mere end 435 millioner kroner for den engelske landsholdsspiller. (Telegraph)


Tottenham bliver nødt til at øge deres tidligere bud på 173 millioner kroner, hvis de vil købe den spanske målmand David Raya fra Brentford. (I Sport)

Leicester City overvejer at ansætte Steven Gerrard som deres næste manager efter nedrykningen fra Premier League. (Mail)

Tottenham vil bede Juventus om at reducere deres prisvurdering på 304 millioner kroner på den svenske angriber Dejan Kulusevski for at få ham på en permanent aftale. (Nicolo Schira)

Manchester United overvejer at sende Mason Greenwood ud på leje til en klub i Europa i næste sæson. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik