Fodbold nyheder

Medie:
Palermo viser interesse i endnu en dansker

Af Jannich Jønch

Det lader ikke umiddelbart til, at danske Christian Gytkjær får forlænget sin kontrakt i Monza, derfor skal han finde nye græsgange.
Article image
Tilbage i januar hentede Palermo danske Simon Graves i Randers FC, det er dog ikke blevet til det helt store gennembrud for danskeren endnu, da han i løbet af foråret kun har været på grønsværen i fem kampe. Det udelukker dog ikke den sicilianske klub fra at være interesseret i en anden dansker.

Christian Gytkjær har dog før vist sit talent frem i den italienske Serie B, som Palermo stadig befinder sig i, efter man smed chancen for at spille med om oprykning til Serie A i sidste spillerunde af den netop overståede sæson.

Ifølge Tipsbladet skriver den italienske avis Giornale di Sicilia, at Palermo har vist interesse i den 30-årige dansker, der har kontraktudløb med Monza den 30. juni. Netop i sin tid i Monza har Gytkjær vist sig frem i Serie B, hvor det i 55 kampe blev til 15 mål og fem assists, og han har derfor også haft indflydelse på, at Monza rykkede op i Serie A efter playoff i 2021/22-sæsonen.

Mere om Christian Gytkjær

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik