Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Cassano om Mourinho: Forhåbentlig vender han aldrig tilbage

Antonio Cassano, som mener, at José Mourinho er et møgsvin, håber ikke, at ”The Special One” vender tilbage til Italien efter sommerferien.
Antonio Cassano og José Mourinho har udkæmpet en krig på ord, og nu er førstnævnte på krigsstien igen. Det seneste træk i krigen går ud på, at José Mourinho skulle være skyld i, at den engelske dommer Anthony Taylor blev chikaneret af vrede AS Roma-fans i kølvandet på sidste uges Europa League-finale.

Den engelske dommer måtte således have politibeskyttelse, da han forsøgte at komme igennem lufthavnen i Budapest, hvor finalen var blevet spillet.

Cassano, som spillede i den italienske hovedstad fra 2001 til 2006, anerkender, at Taylor i perioder mistede kontrollen med det intense opgør mellem AS Roma og Sevilla, men i sidste ende gøres AS Roma-træneren ansvarlig for de skandaløse scener, der udspillede sig i lufthavnen i Budapest.

- Dommeren begik fejl – på samme måde som spillere kan brænde målchancer, udtalte Antonio Cassano ifølge Daily Mail, da han var gæst hos Christian Vieris Twich-format BoboTv.

- Jeg tror, at Taylor kæmpede med den opgave, han havde fået. Alt det, der skete bagefter, begyndte med Mourinho. Han gik ud på parkeringspladsen for at protestere og for at konfrontere dommeren.

- Vi har alle set de videoerne, og det ledte Roma-fansene til den efterfølgende dag at chikanere Taylor og hans familie i lufthavnen i Budapest.

Det så ud til, at Mourinho ville forlade AS Roma efter den netop overståede sæson, men i løbet af de seneste dage er der begyndt at florere rygter om, at den karismatiske træner bliver i Rom.

Cassano håber dog ikke, at Mourinho vender tilbage til Støvlelandet efter sommerferien.

- Han sagde, at han skulle på ferie. Forhåbentlig vender han ikke tilbage til Italien – han er et møgsvin.

- I de seneste to år har vi kun set kampe, og han har hjulpet med at ødelægge AS Romas ry. De seneste episoder har heller ikke gjort noget godt for klubben.

- Jeg håber for mit folk, at Mourinho tager til Portugal og aldrig vender tilbage til Italien som træner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER