Fodbold nyheder

Sheikh Jassim afgiver endeligt Manchester United-bud

Af Emil Sinkjær

Sheikh Jassim afgiver endeligt Manchester United-bud og sætter deadline for Glazer-familien, hvilket er en stor presbal fra Qatar-konsortiet.
Article image
Buddet fra Qatar-konsortiet er at overtage 100 procent kontrol over klubben fra Glazer-familien.


Der er fastsat en frist til fredag for tilbuddet at blive accepteret, ellers trækker de sig fra processen. Buddet menes stadig at være under Glazer-familiens værdiansættelse på 52 milliarder kroner.

Deres rivaliserende byder, Sir Jim Ratcliffe, tror stadig, at han er i bokssædet for at tage ejerskab af de De Røde Djævle. Ratcliffes bud ville se brødrene Joel og Avram Glazer beholde nogle aktier i klubben.

Brødrene Joel og Avram Glazer menes at foretrække Ratcliffes forslag, da det ville se dem beholde nogle af deres aktier. Ingen foretrukken byder er endnu blevet navngivet af Raine Group, der overdrager salgsprocessen, der startede så langt tilbage som i november.

Sommerens transfervindue nærmer sig med hastige skridt, og den langtrukne overtagelsesproces kan påvirke Uniteds planer. Manager Erik ten Hag ønsker at hente en angriber og midtbanespiller til klubben for at bygge videre på deres top fire-placering i denne sæson.


Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik