Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Emil Sinkjær

Medie: United-keeper afviser Saudi-klub

David de Gea planlægger at blive i Manchester United yderligere to år trods interesse fra Saudi-Arabien.
David de Gea ser sin nuværende kontrakt på Old Trafford udløbe i slutningen af måneden, hvor usikkerheden fra klubbens langvarige overtagelsessaga forsinker færdiggørelsen af en forlængelse. En Saudiarabisk klub er angiveligt klar til at slå til for United-keeperen, ifølge talkSPORT, mens de fortsætter deres overdådige sommerindkøb af verdens bedste spillere.

Rapporten fortsætter imidlertid, at De Gea trods denne interesse vil afvise en henvendelse fra Golfstaten til fordel for et længere ophold i Manchester. TalkSPORT hævder, at en toårig aftale allerede er aftalt med United og blot venter på godkendelse fra bestyrelsen, før den bliver officiel. Den nye kontrakt vil se De Gea tage en lønnedgang, da han i øjeblikket er en af klubbens højest indtjenende på en rapporteret 3,25 mio kr. om ugen.

Ten Hag har åbent udtalt, at De Gea ikke vil forblive hans nummer et, hvis han bliver i Manchester United, da problemer med målmandens fodarbejde og en tendens til katastrofale fejl er veldokumenterede. Navne som Anderlechts Bert Verbruggen og Gregor Kobel fra Dortmund har været nævnt til at komme ind som konkurrence for spanieren.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER