Fodbold nyheder

Fabrizio Romano:
Jude Bellingham skifter til Real Madrid - Dortmund bekræfter

Af Tobias Bundgaard Christensen

Den anerkendte transferjournalist er kendt for at ramme plet, når han tweeter om transfers...
Article image
Det har længe lignet et spørgsmål om tid, før Jude Bellingham ville blive præsenteret i Real Madrid. Den engelske landsholdsspiller har angiveligt også sagt farvel til folkene i Borussia Dortmund. Ifølge Fabrizio Romano er aftalen nu endelig faldet på plads. Real Madrid ventede blot på, at Dortmunds sæson var færdigspillet. Det skriver han på sin Twitter-profil:


- Jude Bellingham til Real Madrid, here we go! Aftale på plads med Borussia Dortmund. Det er en færdiggjort aftale.Når Fabrizio Romano skriver sådan, er det yderst sandsynligt, at Jude Bellingham snart bliver præsenteret i Real Madrid. Beløbet lyder efter sigende på lige under 750 millioner kroner plus diverse tilføjelser.

Jude Bellingham underskriver ifølge Fabrizio Romano en kontrakt, der løber frem til juni 2029. Real Madrid har angiveligt allerede booket lægetjek, så det kan blive færdiggjort i denne uge.

Borussia Dortmund har efterfølgende også selv bekræftet, at de er nået til enighed med Real Madrid. Nu er det kun det sidste papirarbejde, der mangler.

Mere om Jude Bellingham

Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik