Fodbold nyheder

Horsens-cheftræner skifter klub

Af Kent Christensen

AC Horsens-cheftræneren, Jens Berthel Askou, har i dag vinket farvel til nedrykkerklubben.
Article image
Ritzau-Scanpix
AC Horsens fik på ingen måde den tilbagekomst-sæson i Superligaen, som de havde håbet på. De må nu anses som værende et 'elevatorhold', da de må rykke ned i 1. divisonen igen. Det blev ellers en tæt overlevelseskamp med Lyngby og AaB, hvoraf Lyngby med et uafgjort resultat i Horsens på sidste spilledag fik sikret sig en fortsat plads i Superligaen til næste sæson.


Turen ned til 1. divison med AC Horsens bliver dog uden deres cheftræner, Jens Berthel Askou, som i dag vinkede farvel til klubben, da han har fået tilbudt en kontrakt i Sverige hos IFK Göteborg, der i øjeblikket ligger tredjesidst i den bedste svenske række, Allesvenskan.

Sportchef hos AC Horsens, Niels Erik Søndergaard, takker for cheftrænerens tid i en officiel udmelding, hvor han roser Jens Berthel Askou for hans bidrag til klubben siden hans ankomst i januar 2021:

- Jens Berthel Askou har bidraget med rigtig mange positive ting gennem to et halvt år, og han har blandt andet bidraget med nye måder at tænke fodbold på. Der er kun positivt at sige om ham, og jeg er stolt og glad på hans vegne over, at han er blevet atttraktiv for en svensk storklub.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik