Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
0 - 1
(0 - 0)
Viborg
FC Midtjylland
D. Simsir (66)
Niklas Gerster

Kombineret XI: Viborg FF – FC Midtjylland

Der venter en sæsondefinerende kamp om europæisk fodbold på fredag, hvor Viborg FF tager imod FC Midtjylland i det midtjyske derby. Men hvem har egentlig den stærkeste trup? Indkast.dk giver dig et bud på et kombineret hold herunder.
Holdenes slutplacering i Superligaen er afgjort, men der venter et enkelt skæbnesvangert opgør på fredag, hvor Viborg FF byder FC Midtjylland inden for til et midtjysk lokalderby, hvor det i denne enkeltstående kamp skal afgøres, hvem der får lov at deltage i næste sæsons kvalifikationskampe til Europa Conference League.

I nyere tid har FC Midtjylland klart haft overhånden på de sportslige resultater, men denne Superliga-sæson har været en bemærkelsesværdig en af slagsen, og Viborg er endt på en imponerende 4. plads, hvorfor de for en sjælden gangs skyld har haft den resultatmæssige håneret over ærkerivalerne fra FC Midtjylland.

Men nu har FC Midtjylland på trods af deres sløje sæson alligevel fået en gylden chance for at tage fusen på Viborg og stjæle Europa-billetterne for næsen af dem.

Men står Viborg på grund af deres højere placering i tabellen egentlig stærkere end FC Midtjylland spiller for spiller? Indkast.dk giver dig et bud på det aktuelle styrkeforhold imellem klubberne i denne kombinerede startopstilling og bænk, hvor der stilles op i en 4-3-3-formation. Der er ikke taget højde for skader og karantæner:

Målmand:
Jonas Lössl (FC Midtjylland)

Forsvar:
Henrik Dalsgaard (FC Midtjylland)
Nicolas Burgy (Viborg FF)
Stefan Gartenmann (FC Midtjylland)
Paulinho (FC Midtjylland)

Midtbane:
Emiliano Martinez (FC Midtjylland)
Jeppe Grønning (Viborg FF)
Kristoffer Olsson (FC Midtjylland)

Angreb:
Ibrahim Said (Viborg FF)
Gustav Isaksen (FC Midtjylland)
Elias Achouri (Viborg FF)

Bænk:
Lucas Lund (Viborg FF)
Anton Gaaei (Viborg FF)
Juninho (FC Midtjylland)
Clint Leemans (Viborg FF)
Jakob Bonde (Viborg FF)
Armin Gigovic (FC Midtjylland)
Aral Simsir (FC Midtjylland)

Således ”vinder” FC Midtjylland altså startopstillingen med 7-4 over lokalrivalerne, da topkvaliteten af spillerne hos ”Ulvene” vurderes større. Viborg har dog på mange måder grundlagt deres flotte sæson på en solid trup med god bredde, hvilket også ses på bænken, som de vinder 4-3.

Er I enige i den kombinerede startopstilling, eller hvordan ville jeres bedste kombinerede elleve se ud? Det sæsondefinerende midtjyske derby kan følges på fredag klokken 19.00.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER