Niklas Gerster

Juventus vil ud af European Super League

ESL-projektet lider nu et nyt knæk.
European Super League var et projekt, som blev etableret af 12 europæiske storklubber tilbage i april 2021. Storklubberne ønskede at lave en mere økonomisk lukrativ udbryderliga, og dette tiltag mødte store fanprotester og mediekritik i fodboldverdenen.

En af de klubber som er med i projektet, er Juventus. Den italienske storklub skulle dog nu ifølge TV2 Sport ønske at forlade det. Skulle dette ske, vil Torino-mandskabet være den tiende klub, som træder ud af det kontroversielle initiativ.

Juventus skulle desuden have appelleret til, at de tilbageværende klubber Real Madrid og FC Barcelona også gør dem kunsten efter, og træder ud af ESL-projektet. En appel som møder stor opbakning fra La Liga-præsidenten Javier Tebas, som har skrevet følgende på sin Twitter-konto:

- Lad de sidste to lukke døren og slukke lyset.

Ni af storklubberne trak sig nærmest øjeblikkeligt ud af projektet, da det blev haglet ned i medierne i 2021. Juventus har dog længe været tilbageholdende, og den tidligere Juventus-formand Andrea Agnelli var også en af forkæmperne for initiativet.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER