Fodbold nyheder

Top 10:
Mest sandsynlige sommertransfers til Manchester United

Af Niklas Gerster

Manchester United skal bruge forstærkninger i næste sæson, hvis Erik ten Hag-projektet skal tage næste skridt imod toppen. Men hvem er egentlig de varmeste emner? Få en oversigt over det herunder.
Article image
Manchester United har gennemgået en solid sæson, og der har generelt blæst positive vinde over Old Trafford efter tilgangen af den hollandske manager Erik ten Hag. Men hvis United skal tage det næste skridt imod toppen og tage kampen op med Manchester City i Premier League, vil mange nok pointere, at holdet skal have flere forstærkninger i alle kæder.


Særligt en central angriber, en offensiv midtbanespiller, en målmand og en central forsvarsspiller ser ud til at stå øverst på transferønskesedlen hos ”De røde djævle.” Webmediet Goal.com har forsøgt at opliste de mest sandsynlige transferemner for Manchester United i næste sæson, og du får overblikket herunder. Listen er dog udarbejdet i vilkårlig rækkefølge:

10. Mason Mount (Chelsea)
Den lokale Chelsea-darling virker ikke tilfreds med tilstanden på Stamford Bridge, og er blevet rygtet til flere Premier League-hold. Mount ville i den grad pynte på den offensive midtbane hos United, hvor han ville være en solid konkurrent til Christian Eriksen og Bruno Fernandes.

9. Harry Kane (Tottenham)
En af de varmeste angrebsemner i Europa i øjeblikket er Harry Kane, og han ligner en drømmesigning for Manchester United, som har brug for en meget bedre 9’er end det Wout Weghorst kunne tilbyde. 30 Premier League-mål for et gråt Tottenham-mandskab vil være guld værd for United-angrebet.

8. Neymar (Paris Saint-Germain)
Neymars popularitet i Paris er i den grad dalet, og den brasilianske stjerne sættes i stigende grad i forbindelse med Premier League. United vil være en af de få klubber, som har råd til den 31-årige brasilianer, og den begavede tekniker kunne godt ligne en passende type til ten Hags spillestil. Hans skadeshistorik er dog noget, som bør være en væsentlig bekymring for United.

7. Declan Rice (West Ham)
Alt peger på, at den defensivt orienterede midtbanespiller nu er klar til et større skifte – formentlig i Premier League. Her vil United i den grad være et skridt op, og Rice vil ligesom med Mount give en stærk bredde til den defensive del af midtbanen, hvor han vil kunne tage kampen op med Casemiro. Arsenal tyder dog også på at blive en stærk bejler til Rice.


6. Victor Osimhen (Napoli)
Den nigerianske bomber fra Napoli rygtes nærmest til alle de helt store klubber, og United er af den grund naturligvis også en bejler. Han vil som følge af hans seks år yngre alder end Kane måske være en bedre langsigtet løsning på angrebspositionen, men Kanes topniveau og stabilitet her og nu burde på papiret være mere garant end Osimhens.

5. Goncalo Ramos (Benfica)
Den blot 21-årige portugiser har haft en fantastisk gennembrudssæson hos Benfica. Han er blevet lovpriset af United-anføreren og landsmanden Bruno Fernandes. Ligesom med Osimhen er han en yngre spiller med potentiale, der kan være et godt langsigtet bud på angrebsposten for United. Han har dog en ekstremt høj værdi, og vil formentlig koste omkring hele 865 millioner kroner.

4. Randal Kolo Muani (Frankfurt)
Den unge franske angriber er lidt samme case som Ramos, da han også har oplevet en stor gennembrudssæson i år. Den 24-årige Frankfurt-profil vil dog kunne handles markant billigere, da hans transferværdi er i omegnen af det mindre svimlende beløb på 692 millioner kroner.

3. Rasmus Højlund (Atalanta)
Den unge danske bomber er på uventet vis også blevet en af de varmeste unge angribere i Europa, og han har også været på rygtebørsen i forhold til Manchester United. Ligesom med Kolo Muani og Ramos er han et nyere bekendtskab i topfodbolden, hvilket naturligt vil give usikkerhedsmomenter. Ten Hag skulle dog angiveligt have afholdt videomøder med den 20-årige københavner.

2. Kim Min-jae (Napoli)
Endnu en kometkarriere hos de italienske mestre skal findes i forsvaret, hvor sydkoreaneren har været ekstremt god. Det tyder på, at den omdiskuterede midterforsvar Harry Maguire snart er fortid i Manchester, og i den forbindelse ligner den 26-årige forsvarsspiller et godt bud på en erstatning. Han koster desuden ”kun” omkring 372 millioner kroner.

1. Bart Verbruggen (Anderlecht)
Selvom det tyder på, at Manchester United vil forlænge kontrakten med deres omdiskuterede målmand David de Gea, så vil de formentlig lede efter en skarp konkurrent til ham, da hans præstationer til tider er ustabile. I den forbindelse kunne hollandske Verbruggen være et varmt emne. Ten Hag skulle allerede være begejstret for den blot 20-årige keeper, som for nyligt også har fået en landsholdsudtagelse. Kunne også være en billig men mere langsigtet løsning på målmandsposten.


Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik