Fodbold nyheder

Milan i flammer:
Maldini og Massara fyret

Af Mads Wildenhoff Pedersen

Fodboldmiljøet i Milan er rystet efter Paolo Maldini og Frederic Massara er blevet fyret. Ifølge en italiensk avis har spillerne ikke reageret godt på den store nyhed.
Article image
Gerry Cardinale, AC Milans ejer, skal nok ikke rejse til Milan i de kommende uger, da han ikke er en speciel populær mand, hverken blandt fans eller spillerne. Forståeligt er det nok blandt mange af spillerne, at man er sure, bl.a. for Rafael Leao, som lige har underskrevet en ny kontrakt, som ifølge flere aviser, var Maldinis arbejde.


Ifølge den italienske avis Calciomercato, så var to af holdets vigtigste spillere, Theo Hernandez og Tonali, ikke tilfredse med ledelsens beslutning. Partnerskabet mellem Maldini og Massara var et spillerne og fans respekterede og man stolede på deres beslutninger. Som da man hentede Maignan, en relativt ukendt målmand, der nu har udviklet sig til at være en af verdens bedste.

Efter fyringen blev lækket af medierne, så har Rafael Leao, som lige har underskrevet en ny kontrakt, også været ude på twitter og skrevet blot en ”tænkende emoji”. Specielt Leao kan man godt have ondt af, da spilleren angiveligt er blevet, fordi Maldini overtalte ham.


Mere om Milan

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik