Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Niklas Gerster

Flere storklubber kæmper om Manchester City-profil, Real Madrid byder på Harry Kane, og Inter kigger på forsvarsforstærkninger. Få alle dagens internationale rygter herunder.
Article image
Den offensive midtbanespiller Ilkay Gündogan fra Manchester City kan være på vej tilbage til sin tidligere klub Borussia Dortmund, da FC Barcelona som også er stærkt interesserede i den 32-årige tysker, kæmper med at overbevise ham om lønforholdene. (Bild)


Barca har forsøgt at overtale Gündogan ved at tilbyde ham en længere kontrakt på tre år men med en lønnedgang. Arsenal har desuden også henvendt sig på Gündogan, og vil tilbyde ham en toårig aftale. Derudover forventer Manchester City også at modtage et lukrativt tilbud på deres formstærke midtbanespiller fra en saudiarabisk klub. (Sport)

Real Madrid vil aflægge et startbud på Tottenham-topscoreren Harry Kane på 596 millioner kroner. ”Spurs” har dog værdisat deres anfører til hele 894 millioner kroner. (Sport)

Atletico Madrid har forhørt sig på muligheden for at hente den 30-årige angriber Wilfried Zaha. Den ivorianske angriber vil snart kunne gå gratis, hvis han beslutter sig for ikke at forlænge kontrakten i Crystal Palace. (Mail)

Liverpool er interesserede i FC Barcelonas defensive midtbanespiller Franck Kessie, og er villige til at betale 260 millioner kroner for den 26-årige ivorianer. (Sport)

FC Barcelonas polske topscorer Robert Lewandowski har ikke planer om at forlade den catalanske storklub til sommer, selvom den 34-årige målræv er blevet sat i forbindelse med et skifte til den saudiarabiske liga. (Mundo Deportivo)


FC Portos talentfulde 23-årige målmand Diogo Costa har nedskudt rygterne omkring, at han skulle være på vej til Manchester United. (Mail)

Real Madrid har kontaktet Bayern München for at høre om muligheden for en tilgang af deres 22-årige dynamiske venstreback Alphonso Davies. (Marca)

Inter har udset sig Chelseas 23-årige engelske forsvarsspiller Trevoh Chalobah som et muligt transferemne til sommer. (Football Insider)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik