Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Tirsdagens engelske rygter

Tottenham har linet de første transferemner op til deres nye manager, Mac Allister er centimeter væk fra sit Liverpool-skifte, og Kante overvejer fremtiden i Chelsea. Få alle dagens engelske rygter her.
Tottenham vil tilføre midler til deres nye manager Ange Postecoglou til den kommende sæson. ”Spurs” vil tage kampen op med Newcastle omkring Leicesters 26-årige engelske midtbanespiller James Maddison. Derudover er de på jagt efter defensive forstærkninger, og har den 27-årige Brentford-målmand David Raya på blokken samt Wolves’ 26-årige engelske midtstopper Max Kilman. (Mirror)

Paris Saint-Germain har overgået Chelsea i kampen om Sporting Lissabon-midtbanespilleren Manuel Ugartes underskrift. Den 22-årige uruguyaner er nu på vej til den parisiske storklub. (L’Equipe)

Chelsea har derfor nu i stedet rettet fokus imod et alternativ til midtbanen, og vil gå efter Brightons 21-årige ecuadorianer Moises Caicedo. (Standard)

”The Blues” har desuden genoplivet interessen i Premier League-nedrykkerne Southamptons 19-årige midtbaneprofil Romeo Lavia. En handel som den tidligere Chelsea-spiller og belgiske landsmand Eden Hazard muligvis har indflydelse på. (Express)

Alexis Mac Allisters skifte til Liverpool nærmer sig gevaldigt. Kun et lægetjek skulle være det der mangler, før det vil blive officielt, at den 24-årige argentiner skifter Brighton ud med Merseyside-mandskabet. Midtbanespilleren får en kontrakt på hele fem år. (Guardian)

Tottenham har rettet henvendelse til Everton, da de er interesserede i deres engelske landsholdsmålmand Jordan Pickford. Det tyder dog på, at prisen på den 29-årige keeper vil være for høj et betale for ”Spurs,” og Pickford har først kontraktudløb hos Everton i 2027. (Football Transfers)

Aston Villa har nu også tilsluttet sig tag-selv-bordet hos Premier League-nedrykkerne fra Leicester. Villa har set sig varme på den 26-årige belgiske midtbanespiller Youri Tielemans, som nu kan handles gratis som følge af hans kontraktudløb i Leicester. (Athletic)

Chelseas midtbanemotor N’Golo Kante er fortsat åben over for at blive i klubben. Den 32-årige franskmand har dog endnu ikke forlænget sin aftale, og han sættes som mange andre aldrende fodboldstjerner også i forbindelse med et skifte til den saudiarabiske liga. Både Al Nassr og Al Ittihad har set sig varme på at hente ham denne sommer. (Fabrizio Romano)

Newcastle har fået meddelt at deres midtbaneemne Kalvin Phillips ønsker at blive i sin nuværende klub Manchester City. (Telegraph)

Newcastle har samtidigt øget deres interesse i det 18-årige tyrkiske midtbanetalent Arda Guler fra Fenerbahce. (Football Insider)

Brighton er tæt på at kunne præsentere en ny midtbaneprofil i form af den 27-årige tyske midtbanespiller Mahmoud Dahoud, som skifter til Premier League-subtopholdet fra Borussia Dortmund på en fri transfer. (Football Insider)

West Ham har kig på tre nye midtbaneemner. Det drejer sig om Southampton-anføreren James Ward-Prowse, Chelseas 28-årige breddespiller Conor Gallagher samt Manchester Uniteds 26-årige skotske midtbanereserve Scott McTominay. (Football Transfers)

Manchester United er tæt på at tilbyde en ny aftale til deres 28-årige svenske forsvarsspiller Victor Lindelöf. (Sun)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER