Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Mads Wildenhoff Pedersen

Journalist: Syv Tottenham spillere på vej væk

Inden sæsonen havde mange nok forventet, at Tottenham skulle spille med om Champions League, men de endte helt uden for europæisk fodbold.
Antonio Conte har vundet trofæer alle steder han har været manager, udover Tottenham. Efter Conte blev fyret i marts, siden da er det hurtigt gået ned ad bakke. Før det var spillet meget svingede, men i det mindste vandt de nogen kampe.

Sidenhen har sæsonafslutningen været helt forfærdelig for Spurs, da de er endt helt uden for europæisk fodbold, er blevet afvist af flere managere og der er mange rygter om stjernespillerne er på vej væk. Ifølge den engelske journalist Matt Law som skriver for The Telegraph, så er der syv spillere, som har fået lov til at forlade klubben, hvis der er nogen interesse.

De syv spillere skulle angiveligt være Hugo Lloris, Ivan Perisic, Lo Celso, Reguilon, Harry Winks, Davinson Sanchez og Ryan Sessegnon. Alle de syv spillere skulle Spurs være parate til at sælge, alt efter om der overhovedet er interesse. Ben Davies og Eric Dier skulle klubben også være klar til at sælge, hvis der kommer ordentlige bud på dem. Angiveligt skulle Ndombeles fremtid også være usikker, da klubben ikke har besluttet sig, hvad der skal ske med ham endnu.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER