Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Liverpool transfermål kom til træning i Liverpool-trøje: Det er hans ynglingsklub

Liverpool er favoritter til at hente endnu en midtbanespiller.
Liverpool er allerede meget tæt på at kunne præsentere Alexis Mac Allister som klubbens første signing. Jürgen Klopp og Jörg Schmadtke er dog langt fra færdige med at handle denne sommer. Flere spillere står på ønskelisten og en af dem er franske Manu Koné.

Den 22-årige franske midtbanespiller spiller for nuværende i tyske Borussia Münchengladbach. Han har fået sin fodboldmæssige opvækst i Paris, og i et spændende interview med Liverpool.com, fortæller Konés tidligere akademitræner Reda Bekhti om hvordan Konés udvikling har været.

- Første gang jeg så Manu Koné spille, var under en prøvekamp for U11'erne hos Paris FC's generation 2001.

- Jeg kan huske, at han allerede havde en stærk teknik og en masse energi på banen til at dække områder. Så vi signede ham med det samme og integrerede ham i vores U11-gruppe.

- Under sin tid i Frankrig var han i stand til at demonstrere enorme kvaliteter, men han har også arbejdet rigtig hårdt. Hvor han er i dag, er også på grund af det hårde arbejde.

Slutteligt fortæller Bekhti, at Liverpool vil passe godt til Koné og at han faktisk har været fan af klubben siden barn.

- Liverpool ville være et meget godt skridt for ham og et godt karrierevalg. Han ville være i stand til at bevise sig selv i Premier League, mens han spiller for en klub, der er en af ​​de mest populære i England. I et miljø som dét vil han kunne udvikle sig og demonstrere sit talent yderligere.

- Det ville især være glædeligt for Manu. Jeg kan huske, at han i sin prøveperiode i Paris FC var klædt i en Liverpool-dragt, det er hans yndlingsklub.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER