Fodbold nyheder

Efter blot en sæson i Manchester City er fremtiden usikker for landsholdsspiller

Af Daniel Ehmsen

Et tidligt exit bliver manet til jorden fra midtbanespilleren selv.
Article image
Ritzau-Scanpix
Da Manchester City sidste sommer købte Kalvin Phillips for godt 362 millioner kroner, så var der store forventninger til den 27-årige midtbanespiller. Året forinden havde han spillet en fremragende sæson for Leeds og han havde spillet sig ind som fast mand på Englands midtbane sammen med Declan Rice og Jude Bellingham.


Det rosenrøde billede er ikke det der præger Kalvin Phillips længere. Siden skiftet til Manchester City har det været meget begrænset med spilletid, og det er kun blevet til to starter i Premier League. Derudover har han også mistet sin plads på det engelske landshold.

Op i mod sommerens transfervindue har der naturligvis været en del skriverier om, Kalvin Phillips fremtid. Newcastle skulle blandt andre have et godt øje til Phillips og de skulle være klar til at hente ham, hvis han og Guardiolas veje skulle skilles.

Det bliver ikke tilfældet, hvis man skal tro The Telegraph. De melder nemlig, at Phillips har i sinde, at blive i Manchester City og kæmpe for sin plads. Guardiola har før været kendt for at have spillere der havde en svær første sæson for så at blosmtre op i deres anden. Senest var det tilfældet med Jack Grealish, som længe blev betegnet som et kæmpe flop, men som nu er en sikker starter og en vigtig mand for Pep Guardiola.


Mere om Kalvin Phillips

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik