Fodbold nyheder

Wow:
Manchester United er desperate for at komme af med Maguire

Af Daniel Ehmsen

Harry Maguire har ikke været en succes i Manchester United, og nu kan hans tid i klubben være forbi.
Article image
Ritzau-Scanpix
Harry Maguire har kontrakt med Manchester United i to år endnu, og United har sågar en mulighed for at forlænge kontrakten med yderligere et år, hvis de skulle ønske det. Det er der ikke meget der tyder på, at de har, og Maguire kan meget snart vise sig at være fortid i Manchester United.


Daily Mail mener således, at Manchester United har tilbudt Maguire en kompensation på godt 86 millioner kroner, hvis han forlader Manchester i dette transfervindue. Den helt store årsag til, at Manchester United er villig til at betale Magurie for at forlade klubben er, at det vil være meget svært at finde en klub, der er villig til at betale ham den samme løn, som han får i United.

Man frygter derfor, at Maguire blot vil lade sin kontrakt løbe ud, hvilket vil betyde, at Manchester United skal betale ham markant mere end de 87 millioner set over de resterende to år, han har tilbage af kontrakten.

Hvis Maguire skulle forlade Manchester United her til sommer, så nævnes Aston Villa og West Ham som de to mest sandsynlige destinationer for den engelske landsholdsspiller.


Mere om Harry Maguire

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik