Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jonas Corap

Zlatan stopper karrieren: På tide at sige farvel til fodbold

I en alder af 41 år har Zlatan Ibrahimovic valgt at lægge støvlerne på hylden.
Zlatan Ibrahimovic bekræftede efter sæsonens sidste kamp i Serie A mod Monza, at han har valgt at trække sig tilbage fra fodboldverdenen. Det var en rørt Zlatan som takkede af foran fansene på San Siro, som han også takkede for kærligheden, som de gav ham:

- Den første gang jeg ankom til Milan der gav i mig glæde. Den anden gang jeg kom gav i mig kærlighed. Fra hjertet ønsker jeg at takke jer. I gav mig en ankomst med åbne arme, og i fik mig til at føle mig hjemme. Jeg vil være en Milan-fan for livet, og det er på tide at sige farvel til fodbolden men ikke til jer.

Milan bekræftede i sidste uge, at samarbejdet med Zlatan ville blive afsluttet efter sæsonen efter en meget skadesplaget sæson for den 41-årige-angriber. Han havde ellers tidligere talt om muligvis at fortsætte karrieren i næste sæson, men det har nu nået til ende for Zlatans aktive fodboldkarriere. Zlatan spillede blot i fire kampe i denne sæson, hvor den seneste var mod Udinese tilbage i marts.

I en professionel karriere som varede i over 24 år har han vundet ligatitler i både Holland, Italien, Spanien og Frankrig. Det er fortsat uvist, hvad fremtiden bringer for Zlatan. Det er dog helt sikkert, at han ikke blive cheftræner, for da han tilbage i 2021 blev spurgt, om han nogensinde kunne overveje at blive cheftræner så svarede han:

- Umuligt. For under kampen ville jeg give mindst to spillere en lussing, og efter kampen ville mindst otte få en.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER