Fodbold nyheder

Officielt:
Benzema forlader Real Madrid - her er hans nye klub

Af Anton Kirkegaard

Det er officielt. Karim Benzema siger farvel til Real Madrid.
Article image
Efter 14 ekstremt succesfulde år i Real Madrid er det slut for Karim Benzema i den spanske hovedstad, det bekræfter klubben.


- Real Madrid C. F. og vores kaptajn Karim Benzema er blevet enige om at afslutte deres strålende og uforglemmelige fase som spiller i vores klub, det udtalte klubben ifølge Tribuna.

- Real Madrid ønsker at vise sin taknemmelighed og al sin kærlighed til den, der allerede er en af vores største legender.

- Karim Benzemas karriere i Real Madrid har været et eksempel på opførsel og professionalisme, og han har repræsenteret vores klubs værdier. Karim Benzema har fortjent retten til selv at bestemme sin fremtid.

- Real Madrids fans og alle fans i verden har nydt hans magiske og unikke fodbold, som har gjort ham til en af de store myter i vores klub og en af de store legender i verdensfodbolden.

Benzema har scoret i alt 353 mål i 647 kampe for Real Madrid og spiller sin sidste kamp mod Athletic Club. Real Madrid vil også holde en officiel afskedsceremoni d.6 juni.

Ifølge Fabrizio Romano har Benzema har accepteret Al-Ittihads tilbud. Hans kontrakt vil være værd 700 millioner kroner per sæson plus tillæg.


Mere om Karim Benzema

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik