Kent Christensen

Vild Champions League-finale endte med FC Barcelona-sejr

I går blev kvindernes Champions League-finale afgjort, da Wolfsburg og FC Barcelona tørnede sammen på Philips Stadion i Eindhoven.
FC Barcelona råder tilsyneladende over flere gode hold, hvoraf det mest succesrige nok er deres kvindefodboldhold, som i går aftes kunne kalde sig Champions League-mestre efter at have slået Wolfsburg med 3-2.

Kampen var et højintenst opgør, hvor de grønklædte tyskere ellers kom bedst fra start, da de scorede til både 1- og 2-0 i første halvleg. Det blev der dog hurtigt lavede om på i det øjeblik anden halvleg startede - for allerede efter fem minutter, var stillingen uafgjort ingen, indtil at FC Barcelonas 29-årige svenske angriber, Fridolino Rolfo gjorde det til 3-2 i det 70'ende minut, hvilket også blev slutresultatet.

FC Barcelona blev tidligere på sæsonen også spanske mestre - det er altså en kendsgerning, at både kvinde- og herrefodboldholdene fra FC Barcelona kan kalde sig ligamestre.

Interessen for kvindefodbold har været i gradvist højere kurs på det seneste, hvor man har oplevet flere og flere fyldte stadions samt højere seertal. Den tætte og højintense Champions League-finale fra i går kan potentielt set også vække yderligere interesse i kvindefodbold hos flere fans verden over.