Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Louis Andersen

Her følger dagens internationale rygter.
Article image
Inter Miami har tilbudt Lionel Messi 373 millioner kroner for at tilbringe fire sæsoner i MLS. (Sport)


Karim Benzema slutter sig til den saudiarabiske klub Al-Ittihad, når hans kontrakt med Real Madrid udløber i denne måned. (ESPN)

Luka Modric har fortalt Real Madrid, at han har tænkt sig at acceptere et tilbud på 893 millioner kroner for at spille i Saudi-Arabien i de næste tre sæsoner. (Okdiario)

RB Leipzig overvejer at sælge den kroatiske forsvarsspiller Josko Gvardiol for 745 millioner kroner. Manchester City er interesseret i Gvardiol, som har en frigivelsesklausul på 849 millioner kroner. (Times)

Celtic-manager Ange Postecoglou kan ende med at blive udråbt som ny Tottenham-manager i næste uge. (Sun)

Bayern vil overveje at acceptere bud på de tyske fløjspillere Serge Gnabry og Leroy Sane, samt Sadio Mane, denne sommer. (Mail)


Inter Milan presser hårdt på for at hente Chelseas 23-årige engelske forsvarsspiller Trevoh Chalobah. (Standard)

Atalanta vil have 450 millioner kroner denne sommer for at skille sig af med Rasmus Højlund, som Manchester United skulle være interesseret i. (Football Insider)

Roma er åbne for at sælge Tammy Abraham. (Telegraph)

Barcelona ønsker at sælge Ansu Fati til sommer. Barcelona havde sammen med Wolverhampton aftalt, at de for Ansu Fati ville få Ruben Neves og 225 millioner kroner, men Fati ønsker ikke at spille i Wolves. (Sport)

Napoli er klar til at konkurrere med AC Milan om Arsenals 21-årige amerikanske forward Folarin Balogun. (Mirror)

Den spanske angriber Marco Asensio har besluttet sig for at skifte til Paris St-Germain, når hans kontrakt med Real Madrid udløber til sommer. (Athletic)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik