Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Louis Andersen

Fredagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Manchester United forventes at byde på Mason Mount. (Sky Sports)

Newcastle United er klar til at konkurrere med Manchester United om at hente Victor Osimhen fra Napoli. (Gazzetta dello Sport)

West Hams Declan Rice ville foretrække at blive i Premier League, og han har angiveligt afslået et tilbud fra Bayern München. Arsenal og Manchester United er ivrige efter at hente Rice. (Mail)

Manchester City er tæt på at afslutte købet af Chelseas 29-årige kroatiske midtbanespiller Mateo Kovacic. (Football Insider)

Fulham-manager Marco Silva er sammen med Luis Enrique på Tottenhams ønskeliste over, hvem der skal være klubbens næste manager. (Telegraph)

Leeds Uniteds manager Sam Allardyce får ikke en ny kontrakt på Elland Road, efter han ikke formåede at redde klubben fra nedrykning i Premier League. (Telegraph)

Joao Cancelo vil næppe gøre sit lejeophold hos Bayern München permanent denne sommer, selvom han ikke ønsker at forsætte karrieren i Premier League. (Abendzeitung)

Chelsea har afvist et bud på 260 millioner kroner fra Brighton på Levi Colwill, som ellers tilbragte det netop afsluttede sæson på leje hos Brighton. (Mail)

Aston Villa vil konkurrere med Newcastle om Arsenals 25-årige skotske forsvarsspiller Kieran Tierney. (Times)

Wolverhampton har sluttet sig til West Ham, Newcastle og Aston Villa i kapløbet om at hente James Ward-Prowse i Southampton. (Sun)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER