Fodbold nyheder

Firmino siger farvel:
Det har været mit livs største ære

Af Daniel Fisker

Roberto Firmino har holdt en følelsesladet afskedstale – efter otte år i Liverpool.
Article image
Det var Brendan Rodgers, som i sommeren 2015 hentede Roberto Firmino til Liverpool fra Tottenham, men selvom den nordirske manager i mellemtiden er blevet udskiftet med Jürgen Klopp, har det ikke forhindret den nu 31-årige brasilianer i at blive en sand klublegende.


Firmino, som nåede 362 kampe og 111 mål, har nu spillet sin sidste kamp for Liverpool, hvor han nåede at vinde samtlige trofæer – inklusive Premier League og Champions League.

Anfield tog afsked med ham, da Liverpool og Aston Villa spillede 1-1 i sidste måned – og Firmino scorede sit sidste mål på det traditionsrige stadion – og siden har den brasilianske klublegende offentliggjort en afskedstale, han holdt for holdkammerater, familie og venner.

- Otte år i Liverpool nærmer sig deres afslutning for min familie og mig, starter Roberto Firmino på sin Instagram.

- Selvfølgelig kendte jeg allerede til Liverpool, da jeg kom hertil fra Tyskland for otte år siden. Men jeg havde ingen idé om, hvor stor en passion, der er i klubben. Eller hvor stor en rolle, denne klub spiller i så mange menneskers liv over hele verden.

- Jeg vidste ikke, hvor sindssyge – positivt ment – og passionerede folkene, som arbejder i denne klub, er. Jeg vidste heller ikke, hvor meget denne klub og dette stadion betyder for dem.

- Sandheden er, at jeg aldrig kunne have drømt om, at det var muligt at opnå, hvad vi har opnået sammen. Det har været den største ære i mit liv indtil videre at være en del af denne Liverpool-familie. You’ll Never Walk Alone!

Mere om Roberto Firmino

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik