Fodbold nyheder

Forhandlinger om Liverpool-transfermål skrider frem – her er prisen

Af Tobias Bundgaard Christensen

Flere medier mener, at det er et spørgsmål om tid, før handlen bliver en realitet.
Article image
Ritzau-Scanpix
Tidligere på ugen kom det frem, at Liverpool er meget interesserede i Manu Koné fra Borussia Mönchengladbach. Det berettede L´Equipe, GOAL og SPORT BILD blandt andre. Nu forlyder det, at Borussia Mönchengladbach er villige til at lade den 22-årige midtbanespiller skifte klub, hvis salgsprisen bliver mødt.


Ifølge SPORT BILD er prisen lige over 300 millioner kroner. Dette bakker Fabrizio Romano også op på sin Twitter profil. Han mener at prisen ligger mellem 260 millioner og 300 millioner kroner. Her tilføjer transferguruen, at Gladbach er villige til at lade Manu Koné skifte klub for den pris.

Med en ny sportsdirektør på plads i Liverpool forventes forhandlingerne at skride hurtigere frem. Jörg Schmadtke har nemlig sin ekspertise i Bundesligaen, og derfor forventes det, at han bliver en vigtig faktor i forhandlingerne.

Manu Koné har spillet 30 kampe for Borusia Mönchengladbach i denne sæson. Han har også været aktiv for Frankrigs U21-landshold med syv kampe. Franskmanden har kontrakt med Gladbach frem til 2025 med mulighed for yderligere forlængelse på et år. Ifølge SPORT BILD har klubben brug for pengene, og derfor er det angiveligt afgjort, at han forlader klubben.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik