Fodbold nyheder

Torsdagens internationale rygter

Af Niklas Gerster

Bayern München-back vil videre, AC Milan er på udkig i Chelsea, og Messi spøger stadig i Saudi-Arabien. Læs dagens internationale rygter her.
Article image
Atletico Madrids udlejede angriber Joao Felix tilbydes nu til Newcastle på en ny låneaftale. For et par dage siden kom det frem, at Chelsea som han i øjeblikket er udlånt til, ikke ønsker at tilknytte den 23-årige portugiser permanent. (Mail)


Newcastle har tilbudt deres offensive midtbaneprofil Bruno Guimaraes det der vil være en rekordhøj ugeløn for klubben. Hele 1,7 millioner kroner bliver brasilianeren tilbudt, i et forsøg på at afværge den store interesse der er på ham fra både Liverpool, Real Madrid og Barcelona. (Sun)

AC Milan nærmer sig offensive forstærkninger. Den 27-årige midtbanespiller Ruben Loftus-Cheek er blevet enig med sin klub Chelsea om en afsked, og Milano-mandskabet står parat til at betale 112 millioner kroner for englænderen. (La Gazetta dello Sport via Sun)

Real Madrid vil overveje at gå efter Tottenham-målmaskinen Harry Kane, hvis deres 35-årige franske angriber Karim Benzema beslutter sig for at acceptere det økonomisk lukrative tilbud fra Saudi-Arabien. (Times)

Bayern Münchens franske højreback ser ud til at være på vej væk fra det tyske. Den 27-årige forsvarsspiller har kontraktudløb i 2024, og ønsker ikke at forlænge. Både Manchester United, FC Barcelona og Inter skulle alle have et godt øje til Pavard. (L’Equipe)

Præsidenten for det Saudi Arabiske fodboldforbund, Yasser Al-Misehal, har udtalt, at han personligt gerne så, at Lionel Messi skifter til Al-Hilal, da det ville fuldende det store spring ligaen har fået i omtale efter, at Messis evige rival Cristiano Ronaldo tog til Al Nassr i januar. (SSC via Goal)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik