Andreas Wohlers-Herbert

Serie A-giganter kredser omkring Leeds-profil

Efter at nedrykningen til The Championship blev en realitet for Leeds i sidste uge, er Europas topklubber begyndt at sværme omkring Leeds´ profiler, og især en af dem tiltrækker sig stor interesse fra klubber i Italien og England.
Det står klart, at Leeds får svært ved at holde på klubbens profiler, nu hvor Yorkshire-mandskabet skal en tur ned i den næstbedste engelske række. Det er naturligvis også gået op for andre klubber i Europa, og især den unge italiener Wilfried Gnonto er et varmt navn blandt de store hajer på det europæiske transfermarked.

De store hold fra Serie A skulle nemlig være klar til at kæmpe om kantspillerens signatur, når transfervinduet åbner i juni. Dog skulle der også være interesse fra nogle af de store hold i England, og især Mikel Artetas Arsenal meldes yderst interesseret i italieneren.

Den 19-årige Leeds-spiller optrådte i denne sæson 24 gange i Premier League, hvor det blev til to scoringer og fire assists, og spilleren med de ivorianske rødder står også allerede noteret for ti kampe for det italienske landshold.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER