Fodbold nyheder

Juventus accepterer straffen fra det italienske fodboldforbund

Af Jonas Corap

Juventus har accepteret straffen på minus 10 point samt en bøde på 5,3 millioner kroner, for at have snydt økonomisk i forbindelse med transfers.
Article image
Ritzau-Scanpix
Juventus er i denne sæson blevet ramt af to sanktioner som betød, at klubben fik fratrukket point i to tilfælde. Først modtog de en straf på minus 15 point, som senere blev trukket tilbage. Derefter modtog de kort inden slutningen på Serie A-sæsonen en straf på minus ti point. Juventus har nu accepteret straffen fra det italienske fodboldforbund. Skandalen vedrørende Juventus’ håndtering af økonomien har været som en mørk sky over klubben, som ikke informerede korrekte informationer vedrørende økonomien i transfers.


Resultatet i retten betyder, at Juventus ikke kommer til at modtage yderligere pointstraf, men klubben er dog blevet dømt til at skulle betale 5,3 millioner kroner i bøde. Juventus’ sportsdirektør Francesco Calvo havde tidligere udtalt, at klubben ikke ville appellere dommen om minus ti point.

Juventus fansene må være lettede over, at der ikke er faldet yderligere straf i sagen, og Massimiliano Allegri kan nu forberede sit hold på sæsonens sidste kamp, når de møder Udinese. Juventus skal bruge en sejr, samtidig så skal Roma og Atalanta tabe point for, at Juventus kan kvalificere sig til Europa League i næste sæson.


Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik