Fodbold nyheder

Chok:
Liverpool-spiller kan være fortid efter blot én sæson i klubben

Af Daniel Ehmsen

Det kan vise sig at have været et kort visit i Merseyside-klubben.
Article image
Ritzau-Scanpix
Sidste sommer hentede Liverpool et af de største talenter i Premier League. Der var derfor store forventninger til Fábio Carvalho, da han skiftede Fulham ud med storklubben fra Merseyside. Den første sæson har været meget undervældende for Carvalho, som ikke har formået at blive en del af Liverpool-holdet. Fremtiden for den unge portugiser har været til diskussion og i dag er der i den grad blevet sat ild til rygterne om Carvalho.


Først var det transferguruen Fabrizio Romano, som havde fået af vide af hans kilder, at der var et konkret tilbud på et køb af Fábio Carvalho. Derudover er der også lejetilbud på ham, men det skulle Carvalho ikke selv være interesseret i.

Derefter var det David Lynch, der er Merseyside korrespondent for Football Insider, der meldte, at Fábio Carvalho kan forlade Liverpool på en permenet transfer, da han er blevet fortalt, at han ikke er en del af Jürgen Klopps fremtidsplaner.

Blot en halv time senere var Ian Doyle, som er chef Liverpoolskribent for Liverpool Echo, ude at sige, at Liverpool ikke ønsker at sælge Carvalho og at de allerede har afvist en unavngiven klubs tilbud på portugiseren.Mere om Fabio Carvalho

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik