Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Chelsea har tilsyneladende fundet klubbens nye manager, mens Manchester Uniteds chancer for napolitanske indkøb har fået et løft.
Article image
Den tidligere Tottenham og Paris Saint-Germain-træner har underskrevet en treårig aftale om at blive Chelseas nye cheftræner. (Guardian)


Den engelske midtbanespiller James Maddison ser ud til at skulle føre an i en udvandring i Leicester City, som skal til at forberede sig på en tilværelse i Championship. (Mirror)

Nedrykkede Leeds United vil ikke stille sig i vejen for Jack Harrison, hvis det rigtige bud kommer på den 26-årige kantspiller. (Leeds Live)

Liverpool kan tænkes at købe Lazios midtbaneprofil Sergej Milinkovic-Savic for knap 195 millioner kroner. Den 28-årige serber har kontraktudløb i Rom i 2024. (CalcioMercato)

Manchester Uniteds chancer for at købe den sydkoreanske forsvarsprofil Kim Min-jae og den nigerianske målmaskine i Napoli har fået et løft i forbindelse med spekulationerne om Napoli-træneren Luciano Spallettis fremtid i klubben. (GiveMeSport)

Newcastle United har dog også meldt sig ind i kampen om Napolis forsvarsgeneral Kim Min-jae. (Fijaches)


Sheffield United holder et vågent øje med Nottingham Forests engelske midtbanespiller Lewis O’Brien, som i øjeblikket er udlejet til amerikanske DC United. (Sun)

Den chilenske angriber Alexis Sanchez, som i øjeblikket står uden kontrakt, er ivrig efter at vende tilbage til Premier League, hvor han tidligere har repræsenteret Arsenal og Manchester United, efter bruddet med Olympique de Marseille. (Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik